Feyenoord 2 pakt voor het eerst IN 2018 drie punten

Feyenoord 2 heeft in de thuiswedstrijd tegen RKC Waalwijk 2 voor het eerst in 2018 drie punten gepakt. De Rotterdammers wonnen met 3-0 van de Waalwijkers. Kökcu, Vicario en Amrabat waren de doelpuntenmakers.

Het team van Roy Makaay en Jan Wouters was erg gevaarlijk. Rechtsback Niels van Wetten drong met een volley de RKC Waalwijk doelman al snel met een redding en ook Emil Hansson was later gevaarlijk.

In de 38e minuut was het raak voor Feyenoord 2. Niels Butter gaf de assist op de 1-0, die gemaakt werd door Orhan Kökcu. Een verdiende voorsprong voor Feyenoord 2. Een minuut na rust werd het al snel 2-0. Eric Botteghin gaf de assist en Vicario was de doelpuntenmaker.

De 3-0 werd gemaakt door middenvelder Sofyan Amrabat. Na een overtreding werd de bal door de scheidsrechter op de stip gelegd. De middenvelder, vorige zomer overgekomen van FC Utrecht, bleef koel en schoot de 3-0 binnen. De eerste drie punten in 2018 zijn binnen.